Šis paziņojums par sīkdatņu izmantošanu attiecas uz Eiropas Ekonomikas zonas pilsoņiem.

1 Ievads

Mūsu interneta vietnē https://www.lauvaszobs.lv (turpmāk tekstā ‒ "vietne") tiek izmantotas sīkdatnes un citas saistītās tehnoloģijas (ērtības labad visas tehnoloģijas turpmāk tekstā ‒ "sīkdatnes"). Sīkdatnes ir ievietojušas arī mūsu iesaistītās trešās personas. Turpmākajā dokumentā informējam par sīkdatņu izmantošanu mūsu vietnē.

2 Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatne ir maza un vienkārša datne, ko kopā ar šīs vietnes lapām jūsu pārlūks nosūta un uzglabā jūsu datora cietajā diskā vai citā ierīcē. Tajā saglabāto informāciju nākamā apmeklējuma laikā var atgūt uz mūsu serveriem vai attiecīgo trešo personu serveriem.

3 Kas ir skripti?

Skripts ir programmas koda daļa, ko izmanto, lai mūsu vietne darbotos pienācīgi un interaktīvi. Šis kods tiek izmantots mūsu serverī vai jūsu ierīcē.

4 Kas ir tīmekļa bāka?

Tīmekļa bāka (vai pikseļu tags) ir mazs, neredzams teksta vai attēla gabals vietnē, ko izmanto datplūsmas uzraudzībai vietnē. Šim nolūkam par jums tīmekļa bākās tiek saglabāti dažādi dati.

5 Piekrišana

Kad pirmo reizi apmeklējat mūsu vietni, mēs jums parādīsim uznirstošo logu ar skaidrojumu par sīkdatnēm. Tiklīdz nospiežat "Visas sīkdatnes", jūs piekrītat izmantot visas sīkdatnes un spraudņus atbilstoši uznirstošajā logā un šajā paziņojumā par sīkdatņu izmantošanu sniegtajam aprakstam. Savā pārlūkā varat atspējot sīkdatņu izmantošanu, bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka tādā gadījumā mūsu vietne var nedarboties pienācīgi.

6 Trešās personas

Esam vienojušies par sīkdatņu izmantošanu ar citiem uzņēmumiem, kas izvieto sīkdatnes. Tomēr nevaram garantēt, ka šīs trešās personas nodrošina uzticamu vai drošu jūsu personas datu apstrādi. Par neatkarīgajiem datu pārziņiem Vispārīgās datu aizsardzības regulas izpratnē ir uzskatāmas tādas personas kā "Google". Iesakām izlasīt šo uzņēmumu privātuma paziņojumus.

7 Cookies

7.1 Tehniskās vai funkcionālās sīkdatnes

Dažas sīkdatnes nodrošina, ka noteiktas vietnes daļas darbojas pienācīgi un ir zināmas jūsu izvēlētās priekšrocības. Izvietojot funkcionālās sīkdatnes, mēs jums atvieglojam savas vietnes apmeklēšanu.

7.2 Analītiskās sīkdatnes

Mēs izmantojam analītiskās sīkdatnes, lai lietotājiem pilnveidotu vietnes izmantošanu. Izmantojot šīs analītiskās sīkdatnes, gūstam ieskatu savas vietnes izmantošanā. Lūdzam jūsu atļauju analītisko sīkdatņu izvietošanai. Lūdzam jūsu atļauju analītisko sīkdatņu izvietošanai.

7.3 Reklāmas sīkdatnes

Šajā vietnē neizmantojam reklāmas sīkdatnes.

7.4 Sociālo plašsaziņas līdzekļu pogas

Savā vietnē esam iekļāvuši Facebook and Instagram pogas, lai reklamētu vietnes (piemēram, "Patīk", "Pin") vai kopīgotu saturu (piemēram, "Tvītot") sociālajos tīklos, piemēram, Facebook and Instagram. Šīs pogas darbojas, izmantojot Facebook and Instagram koda daļas. Šis kods izvieto sīkdatnes. Šīs sociālo plašsaziņas līdzekļu pogas arī var uzglabāt un apstrādāt noteiktu informāciju, tādējādi jums var attēlot personalizētu reklāmu.

Lūdzu, izlasiet šo sociālo tīklu privātuma paziņojumus (kas var regulāri mainīties), lai noskaidrotu, ko tajos iesāk ar jūsu (personas) datiem, ko viņi apstrādā, izmantojot šīs sīkdatnes. Iegūtie dati tiek maksimāli anonimizēti. Facebook and Instagram atrodas Amerikas Savienotajās Valstīs.

8 Izvietotās sīkdatnes

WPML

We use WPML for locale management.

NameRetentionFunction
Functional
wpml_browser_redirect_testsessionChecks if cookies can be placed
_icl_current_language1 dayStore language settings
wp-wpml_current_language1 dayStore language settings
Purpose pending investigation
_icl_visitor_lang_js
Sharing

This data is not shared with third parties.

Google Analytics

We use Google Analytics for website statistics.

NameRetentionFunction
Statistics (anonymous)
_ga2 yearsStore a unique user ID
_gid1 dayCount and track pageviews
_gat1 minuteFilter requests from bots
Sharing

For more information, please read the Google Analytics Privacy Policy.

WordFence

We use WordFence for website security.

NameRetentionFunction
Functional
wfvt_*30 minutesPrevent fraud
Purpose pending investigation
wf-scan-issue-expanded-*
Sharing

For more information, please read the WordFence Privacy Policy.

Facebook

NameRetentionFunction
Marketing/Tracking
actppresence1 yearManage ad display frequency
Sharing

This data is not shared with third parties.

Miscellaneous

NameRetentionFunction
Purpose pending investigation
complianz_policy_id365 days
Sharing

This data is not shared with third parties.

9 Jūsu tiesības attiecībā uz personas datiem

Attiecībā uz personas datiem jums ir šādas tiesības:

  • Jums ir tiesības zināt, kādēļ jūsu personas dati ir nepieciešami, kas ar tiem notiks un cik ilgi tie tiks uzglabāti.
  • Piekļuves tiesības: jums ir tiesības piekļūt saviem mums zināmajiem personas datiem.
  • Tiesības veikt labojumus: jums ir tiesības jebkurā laikā papildināt, labot, dzēst vai bloķēt savus personas datus.
  • Ja sniedzat savu piekrišanu jūsu datu apstrādei, jums ir tiesības to atsaukt un pieprasīt savu personas datu dzēšanu.
  • Tiesības nodot savus datus: jums ir tiesības pieprasīt savam pārzinim visus savus personas datus un pilnībā nodot tos citam pārzinim.
  • Tiesības iebilst: varat iebilst pret savu datu apstrādi. Šādu iebildumu ņemsim vērā, ja vien apstrādei nav pamatoti iemesli.

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai izmantotu šīs tiesības. Lūdzu, skatiet kontaktinformāciju šī paziņojuma par sīkdatņu izmantošanu beigās. Ja jums ir sūdzības par to, kā mēs apstrādājam jūsu datus, mēs vēlētos tās uzklausīt, bet jums ir arī tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei (Datu valsts inspekcijai).

10 Sīkdatņu aktivizēšana/deaktivizēšana un dzēšana

Varat izmantot savu interneta pārlūku, lai automātiski vai manuāli dzēstu sīkdatnes. Varat arī norādīt, ka nav iespējams izvietot noteiktas sīkdatnes. Vēl viena iespēja ir nomainīt interneta pārlūka iestatījumus, lai jūs saņemtu ziņojumu ikreiz, kad tiek izvietota sīkdatne. Plašāku informāciju par šīm iespējām, lūdzu, skatiet pārlūka sadaļā "Palīdzība" sniegtajās norādēs.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu vietne nevar darboties pienācīgi, ja visas sīkdatnes ir deaktivētas. Ja savā pārlūkā izdzēšat sīkdatnes, tās nākamajā reizē, kad apmeklēsiet mūsu vietnes, ar jūsu piekrišanu tiks izvietotas no jauna.

11 Kontaktinformācija

Ja rodas jautājumi un/vai komentāri par mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku un šo paziņojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot šādu kontaktinformāciju:

SIA Lauvas Zobs
Meža ielā 3, Rīga, Latvija, LV-1048
Latvija
Vietne: https://www.lauvaszobs.lv
Email: lauvas.zobs@inbox.lv
Tālruņa numurs: +371 67615422

 Pašreizējais statussPašreizējais statuss